čtvrtek 4. října 2018

10.10. pecha kucha zan

První malá prezentace nás čeká hned příští týden.

Bude probíhat v upraveném, odlehčeném formátu "Pecha Kucha".
Opravdová Pecha Kucha je 20 slidů x  20 vteřin. Více o české Pecha Kucha zjistíte zde, originál zde.
Naše odlehčená verze "Pecha Kucha zan" bude 6 obrázků x 20 s.

Musíte si připravit svou prezentaci tak, aby vaše kometáře odpovídaly frekvenci slidů.
20s ticha je nekonečně dlouhá a trapná doba. Naopak za 20 s se nedá sdělit všechno.
Vaše prezentace tedy musí být připravená, vymyšlená a vystavěná.
K tomu budete potřebovat 6 obrázků, které musíte zaslat nejpozději do 20h předešlého dne (9.10.2018) na email martina.buricova@caraa.cz).

Prezentace bude rozdělena na tři části:
1. 
3 obrázky budou o vás: každý zpracuje charakteristiku vlastní osoby na 3 listy formátu A3 - tyto A3 budete archivovat do skicáře (všechny úkoly zpracovávané ve škole nebo doma zásadně na formát A3, na konci semestru se všechny jednotlivé listy sešijí a budousoučástí výstavy a hodnocení - podrobněji viz zadání pro celý semestr).
Důležitý je obsah sdělení. Pokud to není vyloženě záměrem, není potřeba detailní, suchý, popis. Je potřeba vyabstrahovat nejdůležitější charakteristiky a ty nějakým vhodným způsobem na listech prezentovat ostaním. Forma je libovolná (kresba, malba, text, fotografie, komiks, schemata nebo např. i píseň, báseň apod...). Hodnotí se dobrý obsah sdělení i dobrá, jasná prezentace.
2. 
3 obrázky o místě (případně události spojené s konkrétním místem), které Vás ovlivnilo, které je pro Vás zásadní a proč. Opět forma libovolná. Důležitá je sdělnost, přenesení emocí na posluchače, atmosféra, originalita, zajímavost.

Žádné komentáře:

Okomentovat