pátek 16. ledna 2015

závěrem

Děkuji všem za obrovské nasazení a odvedení výtečné práce, děkuji hostům - architektům Jakubovi Koňatovi a Štěpánovi Kubíčkovi za zpětnou vazbu a milou kritiku na naší závěrečné společné prezentaci:-) Fotografie z prezentací najdete v levé liště v sekci "zan" nebo odkazy zde:  
zaverecna prezentace
vystava 


Oceňuji vaše nasazení, se kterým jste bez rozdílu pracovali na závěrečném díle i vaši soustavnou a usilovnou práci v průběhu celého semestru. Všichni byste si zasloužili hodnocení nejlepší, ale to bohužel není možné. Je fér odlišit, komu se celkově dařilo o trochu více nebo méně. Proto nezoufejte, architektura vás potřebuje :-)


Vložte prosím vaše práce na blogy, zejména povinně! vaší závěrečnou plachtu (2.úloha) a jednotlivé výkresy 1.úlohy včetně fotografií modelu.

Přeji vám všem štěstí u zkoušek a těším se na letní semestr, který nám začíná v úterý 17.února 2015. Začneme výrobou vašeho portfolia, které budete potřebovat nejen pro přijetí do výběrových ateliérů ve druhém ročníku (v nejžádanějších ateliérech si studenty pečlivě vybírají a na výběru záleží!). Pomoci s výrobou superportfolia nám přijde slibovaný odborník - grafik. Připravte si tedy znovu digitálně všechny plány, obrázky a texty, které by se daly do portfolia vložit - opět k tomu patří i vaše fotografie modelů, výstavy apod...

MB


Žádné komentáře:

Okomentovat